Beoordelingen van Cafetaria ‘t Centrum Enschede

Recente recensies van Cafetaria ‘t Centrum Enschede

5 sterren na 18 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een frikandel en 1 patat was koud. We hebben gebeld en het werd meteen geregeld heel fijn!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd en RAZENDsnelle bezorging (zoals altijd!), maar waar t mij om gaat: die ene keer dat er wat miste; ff gebeld, super aardig aan de telefoon...15 min. later was dat ook alweer heet en vers gebakken geleverd,NIET TE GELOVEN TOCH!!! Net zo belangrijk als dat t eten altijd 100% is, is voor mij de service. Die is bij Cafetaria 't Centrum altijd 200% en DAT eet pas lekker zeg!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was erg zout!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en netjes verpakt. Smaak ook prima. Thnx

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren uit de kunst!Heerlijk!! Alles goed warm en snel bezorgd! Leuke en vriendelijke bezorger! Kortom Top!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel waren ze weer.Tevreden met de bestelling

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Bestelling prima verzorgd, goed ingepakt, nog heerlijk warm.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super voor elkaar en smaakte goed alles was goed warm en de bezorg tijd was ook top.We bestellen zeker vaker.Hoop dat je dan ook knakworst kan bestellen 🤣

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service/bezorging. Het eten was warm en de bezorging was sneller dan was doorgegeven in de mail! We hebben heerlijk gegeten!Top!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden een kroket review gedaan, kalfskroket rundvleeskroket en sate kroket besteld. allemaal goeie maar de satekroket was duidelijk de beste! restourant had de kroketen in aparte zakjes gedaan en opgeschreven welke het was zoals gevraagt top! bezorging is ook altijd snel

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijk personeel, Koude frikandel mee besteld voor de hond en vervolgens zaten er twee in de verpakking de andere frikandel kregen we er gratis bij, we zijn vaste klant en dat blijven we, nog nooit zo’n goeie service gehad als bij deze cafetaria, deze cafetaria verdient geen 5 sterren maar een 10! Gr Dennis en Martina❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was niet echt warm meer. Saus was apart verpakt. Niet echt t patatoorlog gevoel Duurde wel lang voordat t er was. 15 min later dan aangekondigd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed op temperatuur en smaakte ook nog eens goed

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leker en super snel!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, altijd kloppend, nette prijzen, altijd snel klaar en aardige buren! Ga zo door. Gr Marcel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!